Μήλος Διακοπές

Διακοπές στη Μήλο

Η Μήλος είναι ιδανικός προορισμός για τις διακοπές σας. Τα έχει όλα. Πρώτα από όλα διαθέτει μερικές από τις ομορφότερες παραλίες στο Αιγαίο και αυτό χάρη στο ηφαιστειακό γεωλογικό της περιβάλλον. Η Μήλος από την αρχαιότητα είναι γνωστή για τον μεταλλευτικό της πλούτο. Αυτός ο πλούτος είναι υπεύθυνος και για την πολυχρωμία και την μεγάλη ποικιλία που παρουσιάζει όλη η ακτογραμμή της Μήλου, αλλά και το εσωτερικό της.

Μήλος Διακοπές

Στην Μήλο εκτός από τις υπέροχες παραλίες της, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε πολύ σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία αλλά και παραδοσιακούς οικισμούς. Στις διακοπές σας στην Μήλο δεν θα σας λείψει και η νυχτερινή διασκέδαση αλλά και γαστριμαργικές απολαύσεις καθώς η τοπική κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα της Μήλου, θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω.

Αυτό που χρειάζεστε στις διακοπές σας στην Μήλο είναι να διαθέτετε αρκετές μέρες ώστε να προλάβετε να δείτε όσο το δυνατόν περισσότερα και να κολυμπήσετε σε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες. Μια ωραία επιλογή που την θεωρώ απαραίτητη για πολλά ελληνικά νησιά αλλά ειδικά για την Μήλο είναι must, είναι να επιλέξετε μια ημερήσια μίνι κρουαζιέρα με τα σκάφη που κάνουν τον γύρο του νησιού και επισκέπτονται τις περισσότερες από τις δυσπρόσιτες παραλίες που δεν μπορείτε να τις δείτε με άλλο τρόπο. Πρέπει μια ημέρα από τις διακοπές σας στην Μήλο να την διαθέσετε σε αυτόν τον τρόπο περιήγησης του νησιού. Καλές διακοπές στην όμορφη Μήλο!

 

ΜΗΛΟΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ